Citizen Network Osuuskunta

Olemme mukana kansainvälisessä Citizen Network Osuuskunnassa!
Uusi osuuskunta haluaa vahvistaa kansalaisvaikuttamisen mahdollisuuksia ja rakentaa hyvinvointia yhdessä.

Citizen Network on perustettu vuonna 2016 edistämään yhdenvertaisuutta ja osallisuuden toteutumista.

Olemme olleet pitkään mukana kansainvälisessä verkostossa, joka yhdistää yli 1000 aktiivista kansalaista 34:stä eri maasta ja 246 erilaista ryhmää ja organisaatiota. Verkosto yhdistää ympäri maailmaa ihmisiä ja yhteisöjä ratkaisemaan yhteiskunnallisia haasteita yhdessä.

Vaikuttavampaa toimintaa varten perustettu Citizen Network osuuskunta tekee mahdolliseksi tiiviimmän yhteistyön. Kahdentoista kansainvälisen sosiaali-, terveys- ja kansalaistoiminnan organisaation muodostama osuuskunta on tiettävästi ensimmäinen yleishyödylliseksi tarkoitettu osuuskunta maailmassa. Toimintansa osuuskunta aloitti YK:n päivänä 24.10.2022.

Osuuskunnan yhtenä tarkoituksena monista on kehittää henkilökohtaisen budjetoinnin mallia palvelujen yksilöllisempänä järjestämisen tapana. Yhteistyön avulla saamme hyödynnettyä tärkeää tietoa ja  eri maissa kertynyttä kokemusta.

Suomesta verkostossa on mukana Suunnan perustaneen Kehitysvammaisten Palvelusäätiön lisäksi Kakspy, Muutostoimisto Ikinori, Ovela Helsinki ja Skillmotor Finland. Osuuskuntaan ovat tervetulleita myös uudet sosiaali-, terveys-, ja kansalaistoiminnan organisaatiot.