Koulutusta, kehittämistä ja konsultaatiota

Räätälöimme henkilökohtaiseen budjetointiin liittyvää koulutusta ja muuta kehittämistoimintaa.

Henkilökohtainen budjetointi on tulevaisuuden tapa tuen ja palveluiden järjestämiseen. Henkilökohtaisessa budjetoinnissa ihminen on päättämässä mitkä palvelut tai tuki auttaisivat häntä parhaiten omassa elämässään.


Suunnan taustalla olevalla Kehitysvammaisten Palvelusäätiöllä on vahva asiakasymmärrys ja vankka kokemus palveluiden ratkaisujen kehittämisestä. Vammaisten ihmisten sekä heidän perheiden kanssa yhdessä tehdystä yhteistyöstä on kertynyt positiivisia kokemuksia ja ymmärrystä meille sekä lukuisille kuntakumppaneillemme.

Me ymmärrämme henkilökohtaiseen budjetointiin liittyen

  • kenelle se sopii
  • miksi se tehdään
  • miten se tehdään

Tarjoamme henkilökohtaiseen budjetointiin liittyvää

  • koulutusta
  • kehittämistä
  • konsultointia

Ota yhteyttä niin keskustellaan kehittämistyön mahdollisuuksista alueellasi!

Meistä sanottua

Ilman Kehitysvammaisten Palvelusäätiön koulutusta olisimme henkilökohtaisesta budjetoinnista ihan pihalla”

Erittäin asiantuntevaa konsultointia lain ja politiikan vaikutuksista henkilökohtaiseen budjetointiin, mutta myös eettisyys, arvomaailma ja ihmisoikeus vahvasti mukana! 5/5!”

Koulutus on tuonut kipinän työkalujen käyttöön. Just tehtiin opiskelu-työelämä-unelmakarttaa asiakkaan kanssa, ja on otettu Minä pärjään -työkirjaa käyttöön. Työkaluja on ihan eri tavalla, ja se on näkynyt omassa työssä. Se tuo myös sen, että niitä käytetään muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toivon, että tämä työskentelytapa on oikeasti sitä tulevaa.”

Uusia juttuja on myös että on jalkauduttu pitämään infoiltoja, on ollut iltoja opintopolusta, asumisesta. Meillä on uusia tapoja ja menetelmiä kohdata asiakkaita ja kertoa heille asioista.”