Suuntaamo-dialogi: Luottamuksen ja turvallisuuden tunteen merkitys 23.5.

Tervetuloa keskustelemaan luottamuksen ja turvallisuuden tunteen merkityksestä vammaispalveluissa!
Suuntaa-tapahtuman banneri, jossa kuvituksena neljä erillistä palapelin osaa pinossa.

Tervetuloa keskustelemaan luottamuksen ja turvallisuuden tunteen merkityksestä vammaispalveluissa!

Tapahtuma-aika ja -paikka

Päivämäärä: Torstai 23.5.2024
Aika: 9:00-10:30
Tapahtuma järjestetään verkossa Teams-kokouksena.

Tietoa tapahtumasta

Mitä turvallisuus merkitsee sinulle, läheisillesi tai kohderyhmällesi, jonka kanssa työskentelet? Mikä synnyttää turvattomuutta ja mikä luo luottamusta?

Keskustelevassa tilaisuudessa tavoitteena on ymmärtää paremmin ihmisten erilaisia ja moninaisia kokemuksia turvattomuudesta ja turvallisuudesta sekä luottamuksen merkityksestä yhteiskunnassa. Mikä niissä on kullekin merkityksellistä? Mitä turvallisuus ja turvattomuus merkitsevät sinulle, yhteisöllesi, organisaatiollesi tai päättäjälle ja kuinka voimme yhdessä lisätä luottamusta?

Suomessa vallitsee epävarma taloustilanne, yhteiskunnan vastakkainasettelujen koetaan kärjistyvän, ihmisten huonovointisuus on lisääntynyt ja uusia uhkia on ilmaantunut maan sisällä ja ulkorajoilla. Suomea pidetään korkean luottamuksen maana, joka on selviytynyt vaikeinakin aikoina yhteen hiileen puhaltamalla. Monet tapahtumat maailmalla ja Suomessa horjuttavat kuitenkin nyt turvallisuudentunnettamme. Valtioiden sisäinen epävakaus kasvaa ja luonnonkatastrofit lisääntyvät.

Kansalliset dialogit -sivusto

Keskustelu osa Kansallisia dialogeja. Ympäri Suomen järjestetään suuri määrä dialogeja, joissa osallistujat pääsevät käymään monimuotoista keskustelua, kuulemaan toistensa näkemyksiä, jakamaan havaintoja ja oppimaan uutta. Tarkoitus ei ole päästä yksimielisyyteen vaan rakentaa moniäänistä ymmärrystä.

Dialogeista kootaan yhteenveto yleisesti hyödynnettäväksi. Yhteenvetoa hyödynnetään kehittämis- ja vaikuttamistyössämme sekä valtion, kuntien ja hyvinvointialueiden hallinnossa ja päätöksenteossa.

Ilmoittautuminen

Kutsumme keskusteluun kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan osallisuuden, itsemääräämisoikeuden ja valinnanvapauden kysymyksistä vammaisten ihmisten palveluiden järjestämiseen liittyen. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi ja näkemyksesi!

Keskusteluun mahtuu maksimissaan 8 henkilöä. Jos kiinnostuit keskusteluun osallistumisesta, lähetä aiheesta sähköposti: petteri.kukkaniemi@tukena.fi

Kiitos, jos kerrot viestissä muutamalla sanalla miksi aihe sinussa herätti kiinnostuksen. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 3.5.2024 tai kun osallistumismäärä on täynnä.

Lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tapahtumasta, ota yhteyttä!

Petteri Kukkaniemi

Petteri Kukkaniemi
petteri.kukkaniemi@kvps.fi
p. 040 540 4403