Suuntaamo – HB-verkoston tapaaminen 23.9.

Suuntaamo on henkilökohtaisen budjetoinnin oppimisen ja yhteiskehittämisen foorumi. Tervetuloa mukaan!
Suunta
Suuntaamo kuvituskuva
Tervetuloa HB-verkoston seuraavaan tapaamiseen!

Suuntaamo on henkilökohtaisen budjetoinnin oppimisen ja yhteiskehittämisen foorumi.

Suuntaamossa käydään läpi ja otetaan kantaa hallitusohjelman henkilökohtaista budjettia koskeviin kohtiin. Uudessa hallitusohjelmassa henkilökohtaisen budjetoinnin on luvattu edistävän ihmisten yhdenvertaisuuden ja itsemääräämisoikeuden toteutumista palveluvalinnoissa. Tähän mennessä monet kunnat ja kuntayhtymät ovat jo aiemmin ottaneet asiakseen viedä HB:a eteenpäin.

Tarkoituksena on keskustella siitä, mistä niissä on kyse ja miten asioissa tulisi edetä. Tapahtuma on tarkoitettu henkilökohtaisen budjetoinnin kehittämisestä kiinnostuneille ja se osallistujille maksuton. Tervetuloa mukaan rakentamaan yhteistä näkemystä!

Tapaaminen järjestetään 23.9. klo 12-15.30. Tapahtumapaikka on Tulppaanitalo, os. Pinninkatu 51, Tampere. Tapaamisen tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Ilmoittaudu ennakkoon: https://www.lyyti.in/230919

Materiaalit:

Muuta:

  • Aiemmin toukokuussa järjestetyn Suuntaamon materiaalit löydä täältä.
  • Vinkkinä, tapaamisesta seuraavana päivänä 24.9. järjestetään Tampereella Vammaispalvelujen järjestäminen ja hankinta -koulutus. Lue lisää koulutuskierroksen sivuilta (THL).

Lisätiedot: Petteri Kukkaniemi petteri.kukkaniemi@kvps.fi, p. 0207 713 549