Mielenkiintoinen blogikirjoitus henkilökohtaisen budjetoinnin yhteiskehittämisestä Tukiliiton sivuilla

Petteri Kukkaniemi avaa tuoreessa blogikirjoituksessa henkilökohtaisen budjetoinnin parissa tehtyä kehittämistyötä, sen nykytilannetta ja tulevaisuuden näkymiä.

Henkilökohtainen budjetointi on mahdollisuus

Suuntaa luotsaava Petteri Kukkaniemi avaa tuoreessa blogikirjoituksessaan henkilökohtaisen budjetoinnin parissa tehtyä kehittämistyötä, sen nykytilannetta ja tulevaisuuden näkymiä.

Petteri on toiminut jo pitkään aiheen äärellä, ja on tällä hetkellä yksi johtavia asiantuntijoita henkilökohtaisen budjetoinnin ja sen kehittämisen parissa. Suunta on Kehitysvammaistenpalvelusäätiön perustama henkilökohtaisen budjetoinnin keskus, jonka toiminnassa hän on ollut mukana alusta asti.

Blogissaan hän avaa vuoden vaihteessa päättynyttä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen toteuttamaa kaksivuotista kokeiluhanketta, jossa kehittämistyö otti suuren harppauksen eteenpäin, ja jossa myös Suunta oli mukana. Kirjoituksessa otetaan kantaa myös nykyiseen lakivalmisteluun ja siihen, kuinka tärkeää on, että henkilökohtainen budjetointi tulee osaksi uudistuvaa vammaislainsäädäntöä. Yhdessä onnistumme.

Blogikirjoitus on kokonaisuudessaan luettavissa Tukiliiton sivuilla