Suunnannäyttäjät -seminaari 29.8.

Kansainvälinen henkilökohtaisen budjetoinnin seminaari Helsingissä 29.8.
Suunta

Henkilökohtaisen budjetin keinoilla mahdollistetaan aidosti ihmislähtöisiä ja vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita. Miten aluilla olevista lupaavista käytänteistä luodaan yhteinen kehittämisen suunta?

Elokuussa järjestettävään tapahtumaan osallistujia teemaan ovat johdattelemassa kolme kansainvälistä aiheen todellista asiantuntijaa. Seminaarissa puhuvat:


John O’Brien. Kuva: Laura Vesa

John O’Brien, inkluusiivisen ajattelun ja yksilökeskeisen elämänsuunnittelun uranuurtaja Yhdysvalloista. Hänen opit ja ymmärrys ovat seurausta pitkäjänteisestä ja -kestoisesta elämäntyöstä tukea tarvitsevien ihmisten, läheisten, kansalaisjärjestöjen, palveluntuottajien ja viranomaisten kanssa.


Kate Fulton

Kate Fulton, palvelu- ja organisaatiomuutosten asiantuntija. Kate on johtanut Iso-Britannian ensimmäisiä henkilökohtaisen budjetoinnin pilotteja. Viimeiset 6 vuotta hän on työskennellyt Australiassa vammaispalvelu-uudistuksen (NDIS) parissa.


Simon Duffy

Simon Duffy, englantilainen filosofi ja sosiaalipalveluiden uudistaja. Hän toimii riippumattoman Centre for Welfare Reform –ajatushautomon johtajana ja on Citizen Network –verkoston perustaja.


Tulevaisuus tehdään yhdessä, nyt!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille osallisuuden ja oman näköisen hyvän elämän edistämisestä kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään tulkattuna englannista suomeksi.

Voit osallistua myös 30.8. järjestettävään aihetta syventävään teematyöpajaan. Työpajasta on saatavilla lisätietoa myöhemmin. Tapahtumat järjestää henkilökohtaisen budjetoinnin keskus Suunta, Kehitysvammaliitto ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiö.

Aikataulu: 29.8.2019 klo 9-16. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Paikka: Paasitorni, Sirkus-sali os. Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki.

Osallistumismaksu:

  • Ennakkohintainen osallistumismaksu 175€/henkilö
  • Normaalihintainen osallistumismaksu 195€/henkilö
  • Alennettu osallistumismaksu 125€/henkilö

Hyödynnä edullisempi ennakkohinta tapahtuman osallistumaksusta. Tarjous on voimassa 7.6. mennessä ilmoittautuville. Alennus osallistumismaksussa on tarkoitettu kehitysvammaisille tai erityistä tukea tarvitseville henkilöille, tapahtumaan heidän läheisten roolissa ilmoittautuville sekä opiskelijoille. Tapahtuman osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen:

ILMOITTAUTUMISLINKKI (registeration in english). Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 8.8.2019.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 8.8.2019.

Matkat ja majoitus: Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoitusjärjestelyistään sekä matkakuluistaan. Tapahtumapaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Siltasaaressa, Hakaniemen kyljessä. Saapumisohjeet Paasitorniin.

Materiaali:

Peruutusehdot:

  • Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää 8.8.2019. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.
  • Mikäli henkilö on estynyt tulemasta paikan päälle sairauden tm. ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee kuitenkin ilmoittaa kirjallisesti etukäteen koulutuksen käytännönjärjestäjälle (petteri.kukkaniemi@kvps.fi). Tällöin emme peri peruutusmaksua.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.