Suuntaamo – Osallisuus yhteisössä 20.8

Tule keskustelemaan osallisuudesta ja sen merkityksestä yksilön ja yhteisön hyvinvoinnille!

Tervetuloa elokuiseen Suuntaamoon, jossa aiheenamme on osallisuus yhteisössä. Teema, joka on helposti niin arkipäiväinen, ettei sitä tule juurikaan ajateltua. Osallisuus omassa elämässä on erityisen tärkeää ja jokaisella tulee olla yhteys omaan lähiyhteisöön. Yhteiskunnan tulee edistää olosuhteita, joissa kaikki voivat vaikuttaa elämäänsä ja ympäristöönsä sekä saada tunnustusta osaamisestaan ja panoksestaan.

On hyvä huomioida, että toiset tarvitsevat tukea ollakseen osallisia. Suuntaamossa kuulemme kaksi mielenkiintoista puheenvuoroa osallisuudesta ja sen tukemisesta yhteisössä. Special Rescue tulee esittelemään meille omaa toimintaansa, joka on tarkoitettu yli 15-vuotiaille kehitysvammaisille tai neuropsykologisia haasteita omaaville henkilöille. Käytännön toiminta liittyy arjen turvallisuuteen, ensiapuun ja soveltavasti palokuntatoimintaan.

Aulan Avainrinki tuo terveiset Helsingistä. Avainrinki tarjoaa sosiaalisen isännöitsijän tukea, joka tukee sekä kaikessa asumiseen liittyvässä että oman asumisyhteisön ihmissuhteiden ja harrastusten löytämisessä. Sosiaalinen isännöitsijä tukee sinua luomaan tukiverkoston ja elämään itsesi näköistä elämää.

Tule mukaan ja osallistu keskusteluun!

Tapahtuma-aika ja -paikka

Päivämäärä: Tiistai 20.2
Aika: 9.00 – 10.30
Paikka: Verkossa (Teams)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki ja voit varata paikkasi tilaisuudesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *