Suuntaamo – HB-verkoston tapaaminen 23.9.

Suuntaamo on henkilökohtaisen budjetoinnin oppimisen ja yhteiskehittämisen foorumi. Tervetuloa mukaan!
Suuntaamo kuvituskuva
Tervetuloa HB-verkoston seuraavaan tapaamiseen!

Suuntaamo on henkilökohtaisen budjetoinnin oppimisen ja yhteiskehittämisen foorumi.

Syyskuun Suuntaamossa on tarkoitus käydä läpi ainakin

  • Ajankohtaiset asiat aiheesta. Mitä henkilökohtaiseen budjetointiin liittyen on viime aikana julkaistu (mm. elokuussa jätetty kehittämisaloite), mitä kokeiluissa on tehty, mikä on ollut viimeaikaisten tapahtumien anti.
  • Evästys tuleviin pilotteihin. Hallitusohjelman mukaan odotettavissa on uudet HB:n kokeilut. Mitä näiden toteuttamisessa tulisi erityisesti huomioida?
  • Kehitysideat tuleville Suuntaamo-tapahtumille ja Suunnalle. Miten näitä tulisi tulevaisuudessa kehittää?

Henkilökohtaista budjettia on tähän mennessä kokeiltu useilla paikkakunnilla monien eri toimijoiden voimin. Suuntaamo on tarkoitettu henkilökohtaisen budjetoinnin kehittämisestä kiinnostuneille ja se osallistujille maksuton. Tervetuloa mukaan rakentamaan yhteistä näkemystä!

Tapaaminen järjestetään 23.9. klo 12-15.30. Tapahtumapaikka on Tulppaanitalo, os. Pinninkatu 51, Tampere. Jos et pääse paikalle, voit olla mukana myös verkon välityksellä. Ilmoittaudu ennakkoon:

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Materiaalit:

Muuta:

  • Aiemmin toukokuussa järjestetyn Suuntaamon materiaalit löydä täältä.
  • Vinkkinä, tapaamisesta seuraavana päivänä 24.9. järjestetään Tampereella Vammaispalvelujen järjestäminen ja hankinta -koulutus. Lue lisää koulutuskierroksen sivuilta (THL).

Lisätiedot: Petteri Kukkaniemi petteri.kukkaniemi@kvps.fi, p. 0207 713 549